Meniu
Cosul meu

Returul produselor

POLITICA DE RETUR


Ai dreptul la 30 de zile termen pentru retur (perioada reprezinta termenul maxim pana la care produsul trebuie sa ajunga la sediul PracticBazar.ro)


Posibilitatea de a returna produsul in 30 de zile nu afecteaza in niciun fel drepturile legale de retur in 14 zile, prevazute in OUG 34/2014. Legea care reglementeaza dreptul de retragere poate fi accesata la urmatorul link http://www.anpc.gov.ro/anpcftp/legislatie/oug_34_140616.pdf


Pentru a returna un produs va rugam sa:

1. Trimiteti un mail la [email protected] in care ne specificat ca doriti returnarea completa sau in partea a comenzii dupa care dvs, veti primi instructiunile de returnare (aceleasi ca cele de mai jos)

2. Cererea de retur este inregistrata odata cu primirea din partea echipei practicbazar.ro, a unui email cu instructiunile de retur. 


Conditii generale de returnare:


  1. Coletul se vă trimite de dvs. DOAR prin curier la adresa: Bd. Gloriei nr 8A, Sector 1 - Bucureșt

  2. Cutia/ambalajul initial al produsului va fi protejat prin impachetarea intr-un ambalaj distinct

  3. Pe produsul sau cutia/ambalajul acestuia nu vor fi lipite formulare de retur, AWB-uri, alte documente/ obiecte care ar putea sa deterioreze starea produsului returnat

  4. Taxa de transport pentru returnarea produselor va fi suportata exclusiv de client

  5. Retururile facute prin Posta Romana nu vor fi acceptate

  6. PracticBazar.ro, va restitui contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile de la data primirii produsului de la dvs. În contul IBAN specificat de client în emailul cu cererea de retur.

  7. In cazul in care produsul returnat prezinta urme de folosire/uzura sau dacă ambalajul produsului nu a fost impachetat într-un ambalaj distinct, se va aplica o taxa de diminuare a valorii produsului. Aceasta taxa va fi comunicata dupa primirea returului și vă fi acceptata de client deoarece produsul nu vă mai putea fi vandut că unul nou din moment ce ambalajul este deteriorat si/sau produsul prezinta urme de uzura.

  8. Suma restituita este constituita din valoarea produselor din momentul achizitiei

  9. Returnarea produsului se va face in cutia originala, impreuna cu toate accesoriile primite

  10. Produsul/produsele returnate trebuie impachetate corespunzator pentru a fi protejate impotriva eventualelor deteriorari din timpul transportului


Adresa la care se returneaza produsele doar prin curier rapid: Bd. Gloriei nr 8A, Sector 1 - Bucuresti


Vă multumim!